Maisto (žuvies apdorojimo ir perdirbimo) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa
Plungės technologijų ir verslo mokykla
Programos aprašymas
Maisto pramonės darbuotojo (žuvies apdorojimo ir perdirbimo) modulinė profesinio mokymo programa skirta kvalifikuotam darbuotojui parengti, kuris gebėtų savarankiškai gaminti žuvies gaminius. Programoje numatytas 1 privalomasis modulis - Žuvies apdorojimas ir perdirbimas. Modulio programoje numatomas teorinis ir praktinis mokymas. Asmens įgytų kompetencijų vertinimo metu vertinamos šios kompetencijos: paruošti darbo vietą žuvies apdorojimui ir perdirbimui, atlikti pirminį žuvies apdorojimą, gaminti žuvies gaminius. Kitų kompetencijų įgijimas vertinimas žinių ir supratimo pagrindu, baigus modulio programą. Asmenys, įgiję maisto pramonės darbuotojo (žuvies apdorojimo ir perdirbimo) kvalifikaciją, galės dirbti žuvies perdirbimo įmonėse. Baigus šią programą mokymąsi galima tęsti pagal aukštojo mokslo maisto produktų gamybos studijų krypties programas.
Panašios programos kitose mokymo įstaigose