Maisto (žuvies apdorojimo ir perdirbimo) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa

Plungės technologijų ir verslo mokykla

Mokymo įstaigaPlungės technologijų ir verslo mokykla
Studijų krypties grupėGamyba ir perdirbimas
Studijų kryptisMaisto produktų technologijos
Būtinas minimalus išsilavinimasPagrindinis išsilavinimas
Studijų forma ir trukmė Grupinio mokymosi - 13 (savaitėm)
Programos kodasT32072101
Įstaigos adresas
Plungės technologijų ir verslo mokykla

Programos aprašymas

Maisto pramonės darbuotojo (žuvies apdorojimo ir perdirbimo) modulinė profesinio mokymo programa skirta kvalifikuotam darbuotojui parengti, kuris gebėtų savarankiškai gaminti žuvies gaminius. Programoje numatytas 1 privalomasis modulis - Žuvies apdorojimas ir perdirbimas. Modulio programoje numatomas teorinis ir praktinis mokymas. Asmens įgytų kompetencijų vertinimo metu vertinamos šios kompetencijos: paruošti darbo vietą žuvies apdorojimui ir perdirbimui, atlikti pirminį žuvies apdorojimą, gaminti žuvies gaminius. Kitų kompetencijų įgijimas vertinimas žinių ir supratimo pagrindu, baigus modulio programą. Asmenys, įgiję maisto pramonės darbuotojo (žuvies apdorojimo ir perdirbimo) kvalifikaciją, galės dirbti žuvies perdirbimo įmonėse. Baigus šią programą mokymąsi galima tęsti pagal aukštojo mokslo maisto produktų gamybos studijų krypties programas.

Panašios programos kitose mokymo įstaigose

Įstaigos pavadinimas Programos pavadinimas Studijų krypties grupė Studijų kryptis Studijų forma ir trukmė
Plungės technologijų ir verslo mokykla Maisto (žuvies apdorojimo ir perdirbimo) pramonės darbuotojo modulinė profesinio mokymo programa Gamyba ir perdirbimas Maisto produktų technologijos Grupinio mokymosi - 13 (savaitėm)